BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 30, 2009

issue??!!

Cinta,dicintai dan mencintai...
sayang,disayangi dan menyayangi...

terlalu luas maksudnya...cinta dan sayang xsemestinya untuk org yg istimewa saje..
the important is family...bercakap mengenai family,selalunye remaja likungan umur 13 to 16 always think yg family xske akn diaorg..
aku pon pernah jd umur 13,so i know laa...
diaorg akn ckp yg bf la lgi bgus dr keluarga..
selalunya remaja akan fikir yg parents diaorg xske diaorg..
actually bukannye xske cme cara kita yg salah membuatkan diaorg mrh..
aku pon dlu ade gak fikir mcm tu,cme at that time xmainla bf2 ni..
pe kes???frenz are better than bf laa...
so,kpde sape2 yg bce blog ni especially lingkungan umur 13 to 16,jgnla sesekali berfikir negatif..
aku cma nk bgtau pglman ak dlu...
the 1st reason y i enter a hostel bcoz of my parents..
nk menjauhkan diri...tp msa n environment sekeliling telah mengajar aku sesuatu yang amat bermakna..
masa zmn sekolah xslh kalo kita bercinta cuma ada juga hadnya...
biler study kiter study,biler bercinta kita bercinta..
itula yg aku lakukan sekarang..bg aku cinta xakan jamin kita untuk berjaya..
apa yg penting adalah restu parents kita...
kat sini aku cuma nk tekankan yg parents adalah segalanya dlm hidup kita...
jgnla sesekali kita mengabaikan diaorg...
dan ingat..cinta ini kadang2 jadi penawar dan kadang2 jadi duka...
aku sekadar meluahkan apa yg aku rasa...

4 comments:

Ghaz said...

Kalau dah teruk bercinta tu berenti belajar kahwin je le.

SUE ALAN said...

ah Kakcik, jangan fikir ibu n abah tak sayang.....

faty a.k.a ema said...

btol ke ibu cyg kcik ni...

tanks cyg kcik...

cyg bu gak...

arein said...

kawen umo mder ni ade baik n buruknye jgak...
bg k`long study come first...
ingt k`cik,sume org syg kamu,jgn nk fikir yg bukan2..