BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 09, 2009

Kawan...

me and atul...

me and nieda...

is he cute right??
Talk about my frenz,
really miss them..
rmi lg kwn ak cma xsempat nak upload g gmbr..
baru2 ni ak dpt tau yg 1 of my good frens dah bertunang awl thn ari tu...
sedih tol,dah tunang xnk gtau...
benda baik elok disebar sebarkan...
mgkin xlmbt g nk wish..
to Tirah,Selamat Bertunang..
and also to my Ex,muda2 dah nk tunang...xpela,hope hbgn u and si dia kekal smpi ke jinjang pelamin...amin..
tbe2 nk touching plak...
aku nak mix maaf la kalo ak da wat korang sume sakit ati ke ape ke b4 ni...xkira la kwn kat kdah or mlake or mne2 je...
mgkin aku de wat silap dlm aku xperasan ni...
k laa...gtg,bye!



3 comments:

Ghaz said...

Ha tengok org muda lagi dah bertunang. Bila nak kahwin ni?

faty a.k.a ema said...

a'ah abg...btol2...x sbr ye nk tgk sppu aden ni kwin...cpt2 lh kwin k...

arein said...

haha..minx maafla,kami ade perancangan tersendiri laa...
bg msg2 abis blaja n keje dlu...
bru fikir psl tu...